Offertförfrågan
  • Laxholmstorget 3
    602 21 Norrköping
  • Ring Oss
    070-233 47 65
  • Arbetstider
    Mån - Fre 08:00 - 17:00

Om Oss

Vi är ett outsourcingbolag med ett starkt digital DNA som tar hand om löneadministration för företag i varierande storlekar och branscher samt redovisning för småföretag. Med digitalt DNA menar vi inte bara datoriserat arbete utan även andra aspekter som tillgänglighet, flexibilitet samt enkelhet.

Löneavdelningen

Vi har ständigt fokus på utveckling och jobbar för att effektivisera och förenkla lönehantering och Bokföring för våra kunder genom smarta IT lösningar. Vi kan ta över delar av eller hela löneavdelningen respektive redovisningen – vi har anpassade lösningar efter varje uppdragsgivare.

Vår vision är full av respekt, integritet och professionalism: kärnvärden som är oförhandlingsbara och garanterar trygghet för våra kunder.


Vårt team

Alla medarbetare på Lönea är specialister på sitt område med hög kompetens och lång erfarenhet, vilket skiljer oss från många av våra konkurrenter. Tack vare att vi arbetar som ett team får våra kunder alltid ta del av vår samlade kompetens och erfarenhet. Tillsammans ser vi till att era anställda får rätt lön i rätt tid.

Vi brinner för att ge våra kunder ett personligt bemötande och värdesätter kvalitet före kvantitet. Vi ägnar betydande tid till utbildning och utveckling av vår personal så att vi kan reagera på kundernas behov på ett flexibelt och personligt sätt.

Som kund ska du känna att du är viktig för oss och att vi bryr oss om hur det går för just dig!


Företagskultur på Lönea

På Lönea hittar du en mångfaldig, avslappnad och varm atmosfär med människor som genuint bryr sig om kunden och varandra. Det råder ett öppet klimat där idéer och förbättringsförslag välkomnas och det är en arbetsplats i förändring.

Hos oss är det viktigt att vi mår bra och har roligt, både tillsammans och med våra kunder. Detta präglar vår företagskultur och därför ser vi till att ofta göra massa kul saker tillsammans. För oss är även frihet under ansvar och livsbalans viktiga värderingar.